Stoiximan Super League

Και στο βάθος… μπέρδεμα για το ποσοστό μεταπώλησης του Μπάρκα

Θέμα χρόνου αποτελεί πλέον η μετακόμιση του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ, ωστόσο το ζήτημα με το ποσοστό μεταπώλησης του Ατρόμητου αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις.

Πολύ κοντά στην οριστική μετακόμισή του στη Σέλτικ είναι ο Βασίλης Μπάρκας, αφού οι πρωταθλητές Σκωτίας τα έχουν βρει σε όλα με την ΑΕΚ και πλέον ο διεθνής γκολκίπερ θα ταξιδέψει αύριο για Γλασκώβη για τις υπογραφές.

Ωστόσο, προσεχώς… αναμένεται σίριαλ σε ό,τι αφορά το ποσοστό μεταπώλησης για το οποίο έχει συμφωνήσει η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο από το 2016, όταν δηλαδή συμφωνήθηκε η μετακίνηση του 26χρονου σήμερα τερματοφύλακα από το Περιστέρι στην Ένωση.

Τι συμβαίνει ακριβώς;

Σύμφωνα με πηγές εντός Ατρόμητου και σε ερωτήσεις για το ζήτημα του ποσοστού μεταπώλησης του Βασίλη Μπάρκα, η απάντηση ότι «το 15% ισχύει κανονικά» και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο, τονίζοντας ωστόσο πως από τη στιγμή που δεν έχει ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στη Σέλτικ δεν μπορούν να πουν τίποτα το επίσημο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «στρατόπεδο» της Ένωσης, τονίζεται πως με τον Ατρόμητο υπήρχε συμφωνητικό, το οποίο ναι μεν προβλέπεται ποσοστό 15%, αλλά για το διάστημα από το 2016 έως το 2019, οπότε από τη στιγμή που η μεταγραφή ολοκληρώνεται το 2020 δεν είναι υποχρεωμένη η ΑΕΚ για καταβολή ποσοστού.

Σε κάθε περίπτωση, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x