Stoiximan Super League

Ήρθε για τίτλους ο Μπουονανότε! (pics)

Το πόδι του στην Ελλάδα πάτησε ο Ντιέγκο Μπουονανότε! Οι φίλοι της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Αργεντινό «μάγο» κι αυτός με τη σειρά του δήλωσε αποφασισμένος να παίξει για την φανέλα και να σηκώσει τίτλους.

«Φτιαγμένος» για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την ΑΕΚ έδειξε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Ο Αργεντινός (μαζί με την οικογένειά του) προσγειώθηκε στις 21:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί όπου τον περίμεναν περίπου 300 φίλοι της Ένωσης για να του προσφέρουν μια πρώτη «τζούρα» απ’ αυτό που θα ακολουθήσει μέσα στη σεζόν.

inner

inner



Ο «μάγος» απόλαυσε κάθε λεπτό της αποθέωσης που γνώρισε και σε αυτό εστίασε στις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου θα κανω τα παντα και θα παιξω για την φανέλα και να τους ευχαριστήσω.

Ευχαριστώ τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα, μετά την Ρίβερ»
είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης που μέσα στο σ/κ θα υπογράψει 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

inner

Μαζί του ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και οι δυο τους αποχώρησαν με αυτοκίνητο, αφού βέβαια χρειάστηκαν κάποια λεπτά... Κι αυτό διότι ο κόσμος του συλλόγου είχε κάνει τη νύχτα-μέρα, προκάλεσε έναν μίνι χαμό (χτυπώντας με την καλή έννοια το IX) και δεν σταματούσε να τραγουδά για τον Μπουοανόντε, ο οποίος με τη σειρά του «υποδέχθηκε» με ένα πλατύ χαμόγελο τις πρωτόγνωρες στιγμές.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x