Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο. Ξεχώρισε ο Μαουρίσιο, από κοντά Ιωαννίδης και Καμπετσής!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τον Βόλο, επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας χάρη στα τέρματα των Καμπετσή και Ιωαννίδη για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη για τους «πράσινους», που μείωσαν στους δυο βαθμούς από τον τέταρτο ΠΑΟΚ, με ματς περισσότερο και είναι στο -5 από τον δεύτερο Άρη.

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στην πόλη της Μαγνησίας.

Διούδης (7): Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να… επέμβει. Χωρίς την μεγάλη πίεση αλλά με καλές αντιδράσεις, είχε και την τύχη με το μέρος του, στο δοκάρι του Φεράρι. Μια… τυπική εμφάνιση Διούδη, εν ολίγοις.

Σάντσες (5): Επιστροφή στην 11άδα για τον Αργεντινό ακραίο αμυντικό μετά την τελευταία συμμετοχή του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Είχε ένα καλό ανέβασμα στο 16’ και μια καίρια επέμβαση στο 40’, αλλά… έμεινε σε αυτά.

Πούγγουρας (5): Αντιμετώπισε προβλήματα από τους αντιπάλους, ενώ δεν απέφυγε και κάποια λάθη όπως στο 33’ που ωστόσο δεν κόστισαν. Ήταν πάντως μαχητικός, ως συνήθως, ενώ «πιστώνεται» το -εν τέλει- μηδέν κι αυτός.

Βέλεθ (5): Μια… απ’ τα ίδια για τον Ισπανό στόπερ, που άφησε την «θέση» του στο κέντρο και γύρισε στο… φυσικό του περιβάλλον. Έβγαλε κι «έφαγε» φάσεις, όπως στο 40ο λεπτό, ενώ έψαξε και το γκολ, είτε ο ίδιος στο 60’ είτε μέσω του Καμπετσή στο 27ο λεπτό.

Χουάνκαρ (5): Θα μπορούσε να είναι και μοιραίος, καθώς αποβλήθηκε νωρις στην επανάληψη, ενώ θα αναγκαστεί να λείψει από το ματς των «πράσινων» κόντρα στην Λαμία, αλλά… τέλος καλό, όλα καλά για την ομάδα του. «Πλήρωσε» αυστηρά πάντως το μαρκάρισμα που έκανε…

Βιγιαφάνιες (6): Δεν φάνηκε πάρα πολύ, αλλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κατέθεσε ψυχή, είχε πολλά τρεξίματα, ενώ και στο πρώτο μισό κατέβαινε χαμηλά στο γήπεδο, για να πάρει μπαλα και να διορθώσει τα κακώς κείμενα» στο κομμάτι της ελλιπούς δημιουργίας από πλευράς Παναθηναϊκού.

Μαουρίσιο (8): Λειτούργησε σαν… προπονητής -και- σήμερα ο Βραζιλιάνος άσος μέσα στο γήπεδο. Με «καθαρό» μυαλό, με αντοχές για μεγάλο διάστημα, με συμμετοχή και στα δύο τέρματα της ομάδας του, αν μη τι άλλο κατάφερε να μην φανεί το αριθμητικό μειονέκτημα και μάλιστα αγωνιζόμενος σε έναν νευραλγικό χώρο!

Χατζηθεοδωρίδης (6): Στο ντεμπούτο του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και μάλιστα σαν αμυντικός μέσος, αντιμετώπισε κάποια «θέματα» στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, όταν γύρισε στην φυσική του θέση, πίσω αριστερά, μπόρεσε να αισθανθεί καλύτερα και να ανεβάσει την απόδοσή του, ενώ κέρδισε και μια κάρτα.

Αϊτόρ (7): Δραστήριος σε γενικές γραμμές ο Καταλανός, παρότι το παιχνίδι της ομάδας του δεν τον «βόλεψε» στο ξεκίνημα, ενώ «υπέφερε» σε μια φάση και από τον Φεράρι, στο 45ο λεπτό. Ανέβασε… στροφές όσο περνούσε ο χρόνος, ενώ είναι εκείνος που με άμεση μεταβίβαση προς τον Ιωαννίδη τον βγάζει απέναντι στον Κλεϊμαν και το 0-2.

Καμπετσής (8): Και μόνο ότι σκόραρε για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό… φεγγάρι. Αν προσθέσουμε, δε, ότι το σημερινό του τέρμα όχι μόνο έδωσε προβάδισμα, αλλά συνέβαλλε τα μέγιστα στο να «υποστηρίξει» ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι του, τότε παίρνει κι αυτός δικαιωματικά υψηλότατο βαθμό.

Ιωαννίδης (8):
Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του σημερινού «διπλού» του «τριφυλλιού» αναμφίβολα ο νεαρός διεθνής επιθετικός. Προσπάθησε να συνεισφέρει τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, κρατώντας μπάλα και παλεύοντας, ενώ όταν του δόθηκε η ευκαιρία να το… μπουμπουνίσει, το έκανε και «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του!

Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος και Αγιούμπ μπήκαν στο ματς πολύ αργά, για να μπορέσουν να κριθούν επαρκώς κι ενώ η ομάδα τους είχε ήδη βρει μια εύρυθμη λειτουργία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x