Stoiximan Super League

Η καλύτερη «βιτρίνα» το πρότζεκτ

Κάθε άλλο παρά αρνητικός στην προοπτική της ΑΕΚ φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Βούρας, που δέχθηκε «κρούση» από τον Νίκο Λυμπερόπουλο το Σαββατοκύριακο και σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά.

Το πλάνο πάνω στο οποίο θα «χτίσει» ο Δημήτρης Μελισσανίδης την νέα ημέρα της «Ένωσης» δείχνει πως θα αποτελέσει και το σημείο «κλειδί» για την προσέγγιση παικτών που θα απαρτίσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η μεθοδικότητα που δείχνουν τις πρώτες μέρες δουλειάς οι τριάδα των Μπάγεβιτς – Δέλλα – Λυμπερόπουλου μοιάζει δέλεαρ για κάθε παίκτη που έχουν πλησιάσει μέχρι στιγμής.

Κάτι τέτοιο, ισχύει και για τον Ηλία Βούρα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στη Football League με τη Νίκη Βόλου (το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι) και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον «Λύμπε», που επικοινώνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο τόσο με τον ίδιο όσο και με τον εκπρόσωπό του.

Η πλευρά του παίκτη ενημερώθηκε για το επίσημο ενδιαφέρον της «Ένωσης» και έπειτα από τα όσα άκουσε δείχνει πως η εξέλιξη έχει πολλές πιθανότητες στο να κλείσει θετικά. Το πρότζεκτ της επόμενης μέρας της ΑΕΚ, το οποίο ανέλυσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον Βούρα, αποτελεί το σημείο κλειδί για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Μάλιστα, αυτό δεν το αρνείται η πλευρά του παίκτη που παραδέχεται πως οι επαφές που έχουν γίνει με ομάδες της Σούπερ Λίγκας μπορεί να είναι καλές αλλά όχι τόσο δελεαστικές όσο αυτή των «κιτρινόμαυρων».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι οριστική απάντηση από την πλευρά του 25χρονου γκολκίπερ θα δοθεί μετά το τέλος των play-off της Football League, όπου θα πάρει μέρος με την Νίκη.




Γιάννης Σταυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x