Stoiximan Super League

Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μισίμοβιτς…

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Ζβέζνταν Μίσιμοβιτς. Η περίπτωση του Βόσνιου είναι ιδιαίτερη όμως και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ομάδα του στην Κίνα.

Οι περιπτώσεις παικτών που φέρεται ή όντως εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν είναι πολλές. Υπάρχει όμως μία που ξεχωρίζει κυρίως επειδή έχει ιδιαιτερότητες… Ο λόγος για τον Ζβέζνταν Μισίμοβιτς.

Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός «αρέσει» πολύ στους ανθρώπους του Πειραιά αλλά το θέμα είναι τι θα αποφασίσει η ομάδα του στην Κίνα, η Guizhou Renhe. Η διοίκηση για την ώρα ζητάει αρκετά χρήματα για να παραχωρήσει τον Μισίμοβιτς ο οποίος αμείβεται εκεί με δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από την Κίνα και να επιστρέψεις την Ευρώπη, με το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να παίζει σημαντικό ρόλο.

Από το περιβάλλον του παίκτη και τον μάνατζέρ του, που σημειωτέον είναι αυτός που ουσιαστικά είχε πάει στον Ολυμπιακό τους Πάντελιτς και Φέισα, διαρρέεται ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνει ελεύθερος, κάτι που σαφώς θα ανοίξει και τον δρόμο της επιστροφής του στην Ευρώπη.

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα για τον Μισίμοβιτς… Εξάλλου αν ήταν, ο συγκεκριμένος παίκτης «αρέσει» τόσο πολύ στο «λιμάνι» που θα είχε κλείσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x