Stoiximan Super League

Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο

Έκπληξη και οργή έχει προκαλέσει στον Ατρόμητο η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League να τους αφαιρέσει 3 βαθμούς λόγω των επεισοδίων στον ματς με την ΑΕΚ και ετοιμάζουν τις κινήσεις τους

Έντονος είναι ο προβληματισμός που υπάρχει τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Ατρόμητου σε ό,τι αφορά τη σημερινή απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της Super League σύμφωνα με την οποία αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από το βαθμολογία.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα και χωρίς να έχει εκδικαστεί η έφεση την οποία θα καταθέσουν οι Περιστεριώτες, ο Ατρόμητος πέφτει στους 33 βαθμούς και ουσιαστικά μένει χωρίς στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν, πόσω μάλλον από τη στιγμή που έχει ματαιωθεί ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σίγουρο είναι ότι στο Περιστέρι δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση μια τέτοια απόφαση, τη θεωρούν αυστηρή και παράλογη και ετοιμάζουν ήδη τις επόμενες κινήσεις τους στη διαδικασία της έφεσης. Στο «αστέρι» χαρακτηρίζουν άδικη την απόφαση ενώ προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός ότι επιβλήθηκε η ίδια ποινή με αυτή της ΑΕΚ, καθώς από τις εκθέσεις της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ γίνεται ξεκάθαρο τόσο ότι τα επεισόδια έχουν ξεκινήσει από τη μερίδα των οπαδών της «Ένωσης», όσο και το ότι οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί ήταν πολλοί περισσότεροι από αυτούς των γηπεδούχων στο πεδίο των επεισοδίων.

Νεότερα στην υπόθεση θα υπάρξουν από την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και ο Ατρόμητος θα καταθέσει την έφεσή του, περιμένοντας να επιστραφούν οι βαθμοί που θα τους επιτρέψουν να έχουν στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x