Stoiximan Super League

Η… ενθαρρυντική απόκρουση του Βούρα (video)

Ως πιθανός γκολκίπερ της νέας ΑΕΚ, ο Ηλίας Βούρας «παρακολουθείται» απ’ τους φίλους της. Και παρόλο που… αγχώθηκαν με το γκολ που δέχθηκε απ’ τον Ολυμπιακό Βόλου, «ρέφαρε» με το πέναλτι που έπιασε.

Τα μεμονωμένα highlights δεν ήταν ποτέ αξιόπιστα δείγματα της αξίας παικτών. Άλλωστε έχουν υπάρξει πολλοί που έμοιαζαν «κελεπούρια» στο video και αποδείχθηκαν… παλτά στο γήπεδο.

Όπως και να ‘χει όμως, μια εικόνα απ’ τις ικανότητες ενός στόχου της ομάδας σου (για τον οποίο δεν γνωρίζεις εκ των προτέρων πολλά πράγματα) ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Με την απόκτηση, λοιπόν του Ηλία Βούρα να παρουσιάζεται δεδομένη από την ΑΕΚ και τον νεαρό γκολκίπερ ν’ αγωνίζεται αυτές τις μέρες στα πλέι-οφ της Football League με τη Νίκη Βόλου, η απόδοσή του -αν μη τι άλλο- παρατηρείται απ’ τους φίλους της «Ένωσης».

Και παρόλο που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου ευθύνεται σαφώς για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, η απόκρουσή του έπειτα σε πέναλτι του Γενγκά (και περισσότερο η διαδικασία… σπασίματος τσαμπουκά που ακολούθησε πριν) μόνο ως ενθαρρυντική μπορεί να κριθεί.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x