Stoiximan Super League

Η αποστολή του Ατρόμητου για την Τούμπα

Χωρίς τον τραυματία Ρισβάνη και τους τρεις δανεικούς η αποστολή του Ατρόμητου για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Με τη σημερινή (09/03) πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το αυριανό ματς της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας των δυτικών προαστίων, την οποία αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Νταβιώτης, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Κατράνης, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Λαζαρίδης.

Εκτός πλάνων του Αυστριακού τεχνικού είναι ο τραυματίας Ρισβάνης αλλά και οι δανεικοί από τον «δικέφαλο του Βορρά» Ουάρντα, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, με τον τελευταίο να είναι και τιμωρημένος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

Οι παίκτες του Ατρόμητου που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x