Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Σημαντική η στήριξη της διοίκησης»

Μόνο η νίκη είναι το ζητούμενο για τον Ατρόμητο στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια όπως δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος χαρακτήρισε σημαντική τη στήριξη της διοίκησης στο πρόσωπό του.

Την ανάγκη για την επιστροφή του Ατρόμητου στις νίκες υπερτόνισε ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Μιχάλης Γρηγορίου για το αυριανό ματς κόντρα στη Βέροια.

Παράλληλα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, χαρακτήρισε ιδιαίτερη σημαντική τη στήριξη της διοίκησης προς το πρόσωπό του, παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Είχαμε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε αυτές τις μέρες που είχαμε τη διακοπή. Θεωρώ ότι θα είναι ευεργετική για εμάς, ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα που αυτό είναι και το ζητούμενο μετά τις τελευταίες ήττες».

Για τον παράγοντα «τύχη»:
«Θα πρέπει να κάνουμε εμείς κάποια πράγματα και μετά να περιμένουμε τον παράγοντα τύχη ή ρέντας. Έχω την εντύπωση όμως ότι αυτές τις μέρες δουλέψαμε όπως θέλαμε, να θυμηθούμε πράγματα που λόγω των συνεχόμενων αγώνων δεν είχαμε την ευκαιρία πιο πριν έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι».

Για τη Βέροια:
«Δεν θα ασχοληθώ με τον αντίπαλο αυτήν τη στιγμή. Προτεραιότητα είναι να ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα. Πρέπει να βρούμε τα δικά μας πατήματα, τις δικές μας τακτικές, τη δική μας συνοχή και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Σίγουρα, η Βέροια είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική μας ομάδα».

Για τη στήριξη της διοίκησης στο τεχνικό τιμ:
«Είναι πάρα πολύ σημαντική η στήριξη από πλευράς διοίκησης τόσο στο πρόσωπο το δικό μου όσο και των συνεργατών μου και η πίστη στη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και που λογικά πρέπει να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Το ήξερα και πριν μου γίνει πρόταση και έρθω στον Ατρόμητο ότι στηρίζουν προπονητές και δεν παίρνουν εν θερμώ αποφάσεις και φυσικά από τη δική μας πλευρά πρέπει να δείξουμε την ανάλογη διάθεση και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x