Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Να ανασυνταχθούμε»

Μπορεί η επίσκεψη της Κέρκυρας στο Περιστέρι να συνοδεύτηκε με ήττα απ’ τον Ατρόμητο, όμως η εμφάνισή της έστειλε αισιόδοξο μηνύματα σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η ήττα της Κέρκυρας κόντρα στον Ατρόμητο στον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός των Φαιάκων, στον πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν αρνητικό όμως η εμφάνιση των παικτών του στο Περιστέρι –κυρίως μετά το 2-0- είχε πολλά θετικά στοιχεία.

Τέλος, έριξε το βάρος στο ματς που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική κόντρα στο ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του χρειάζεται ακόμη μερικούς βαθμούς ώστε να «κλειδώσει» την παραμονή της.

Αναλυτικά:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες υπό την έννοια ότι θέλουμε ακόμη κάποιους βαθμούς για να εξασφαλιστούμε στην κατηγορία. Η αρχή και των δύο ημιχρόνων ήταν σημαντική. Θέλω να σταθώ στην αντίδραση των παιδιών μετά το 2-0. Είχαμε την ευκαιρία του Καϊκούτ και στη συνέχεια μειώσαμε. Αν είχαμε και την τύχη όπως στη φάση με τον Ανδρεόπουλο ίσως να παίρναμε κάτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Να μπορέσουμε να ανασυνταχτούμε εν όψει του ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι μετά το Πάσχα. Επί τη ευκαιρία να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα και στον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του».

Η γραμμή σωτηρίας που θα κινηθεί;

«Πραγματικά κανείς δεν ξέρει γιατί κάθε αγωνιστική βγαίνουν νέα δεδομένα. Στην αρχή λέγαμε για 36-37 βαθμούς και μετά για 40-41. Μπορεί να φτάσουν μπορεί και όχι. Ωστόσο, μετά τη χθεσινή νίκη του Εργοτέλη, δύσκολα ο συντελεστής θα πάει πάνω από τους 41».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x