Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα και το αποτέλεσμα»

Όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Άρη.

Ο Πανσερραϊκός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Άρη στις Σέρρες για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέφερε πως δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά.

«Στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Δημιουργήσαμε δύο-τρεις ευκαιρίες κι εκεί ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Στη συνέχεια ο Άρης πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι κάτι το οποίο γνωρίζαμε γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες στον χώρο του κέντρου που μπορούν να κρατήσουν τον ρυθμό. Χωρίς να δεχθούμε ιδιαίτερη πίεση, δεχθήκαμε το γκολ και μετά ο Άρης διαχειρίστηκε την κατάσταση», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήθελα να φρεσκάρω τον άξονα βάζοντας παίκτες με περισσότερα τρεξίματα. Δεν δημιουργήσαμε κάτι ιδιαίτερο. Μετά το 80ο λεπτό αφήσαμε πολλούς χώρους κι εκεί ο Άρης θα μπορούσε να κάνει το 0-2. Συνολικά δεν είμαι ευχαριστημένος απ’ αυτό που θέλουμε και από το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x