Stoiximan Super League

Γκατσίνοβιτς: «Πολύ σημαντική αυτή η νίκη, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να το πάμε βήμα-βήμα»

Οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου στην OPAP Arena.

Ποδαρικό με το δεξί στο 2024 με επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 3-0 του Βόλου στην OPAP Arena για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote, τόσο για τη σημασία της αποψινής νίκης μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα, όσο και για τη συνέχεια της «Ένωσης», καθώς ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

Για την εικόνα του αγώνα: «Καλή χρονιά σε όλους πρώτα απ’ όλα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη μετά τα δυο τελευταία παιχνίδια που χάσαμε βαθμούς. Ήταν σημαντικό και είμαι πολύ χαρούμενος που φεύγουμε σήμερα με τη νίκη και χωρίς να δεχθούμε γκολ».

Για τις επιστροφές παικτών από τραυματισμούς και αν μπορεί αυτό η ΑΕΚ να το αξιοποιήσει: «Είναι αλήθεια, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, είναι καλό όταν όλοι είναι φιτ και μπορούν να βοηθήσουν. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες όμως λόγω των τραυματισμών, χάσαμε βαθμούς που έπρεπε να πατούμε, είμαστε συγκεντρωμένοι στο τώρα, πήραμε τη νίκη και να πάμε στο επόμενο».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Θα ήθελα να μιλήσω σε ομαδικό επίπεδο, είμαστε σε καλή κατάσταση, ξέρουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε, είμαστε όμως σε καλό δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε βήμα βήμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x