Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μπήκε ο Γκατσίνοβιτς και δηλώνει «παρών» για Μπράιτον!

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ επέστρεψε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή της «Ένωσης» ενόψει Μπράιτον.

Ευχάριστα νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ακολουθεί πλέον το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ. Ουσιαστικά, έχει επιστρέψει από το Σάββατο (16/9). Ωστόσο, σήμερα μπήκε σε φουλ ρυθμούς, καθώς εκείνη τη μέρα τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες που δεν βρίσκονταν στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γυμνάστηκαν πιο χαλαρά.

Έτσι ο Γκατσίνοβιτς βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή του για την πρεμιέρα των φετινών ομίλων του Europa League και το ματς με την Μπράιτον στην Αγγλία την Πέμπτη (21/9, 22:00). Μένοντας, φυσικά, να φανεί το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, ενώ υπενθυμίζεται ότι επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα του Ντομαγκόι Βίντα στα πλευρά, με τον Κροάτη στόπερ να τίθεται ουσιαστικά νοκ-άουτ για την Μπράιτον και να κάνει αγώνα δρόμου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Δευτέρα (25/9, 21:00).

Η επόμενη προπόνηση του «δικεφάλου» είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης (19/9) στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x