Stoiximan Super League

Γιατί καθυστερεί ο γιατρός του αγώνα να δώσει τη γνωμάτευση για Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό;

Περίπου μία ώρα αφότου ο Παναθηναϊκός ζήτησε τη γνωμάτευση του γιατρού του ντέρμπι για τον Χουάνκαρ, οι «πράσινοι» δεν την έχουν πάρει ακόμη στα χέρια τους, γεγονός, φυσικά, που προκαλεί απορίες!

Το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει διακοπεί δύο και πλέον ώρες μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας. Εδώ και μία ώρα, δε, ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει τη γνωμάτευση του γιατρού του ντέρμπι, Χρήστου Γώγου, για τον Ισπανό μπακ.

Θυμίζουμε, ο κ. Γώγος αρχικά είπε πως ο 33χρονος έχει τραυματιστεί και πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στα συνέχεια, για άγνωστο λόγο… τα γύρισε, τονίζοντας πως ο Χουάνκαρ είναι κλινικά εντάξει. Οι «πράσινοι», λοιπόν, έχουν ζητήσει τη γνωμάτευση, προκειμένου να κινηθούν στη συνέχεια νομικά, αλλά δεν την έχουν πάρει ακόμη στα χέρια τους! Αυτό, φυσικά, προκαλεί το εξής ερώτημα: Γιατί καθυστερεί τόσο πολύ;

Την ίδια στιγμή, ούτε ο Ιταλός διαιτητής έχει εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, διότι, προφανώς, δεν είναι όλα… εντάξει, προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x