Stoiximan Super League

Γιαννιώτης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έχουμε ταυτότητα με Κόουλμαν»

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε για την πρόοδο του Ατρομήτου υπό την καθοδήγηση του Κρις Κόουλμαν.

Στη συμβολή που είχε η έλευση του Κρις Κόουλμαν, προκειμένου ο Ατρόμητος να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, στάθηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 30χρονος γκολκίπερ έχοντας στο πλευρό του τον καλό του φίλο Μανώλη Σιώπη αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον του, αλλά και στο κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά, ο Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-τη φετινή πορεία του Ατρομήτου: «Φανταζόμασταν αλλιώς τον Ατρόμητο φέτος, αλλά με την προσπάθεια που γίνεται τώρα θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για το μέλλον».

-την πρόοδο που έκανε ο Ατρόμητος με τον Κρις Κόουλμαν: «Ο κ. Κόουλμαν μάς έχει βοηθήσει να αποκτήσουμε ταυτότητα σαν ομάδα και πιστεύω πως μόνο καλύτερα μπορούν να πάμε τα πράγματα. Αυτό που μου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι η ηρεμία που έχει και την περνά στην ομάδα. Χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά σαν ομάδα, αλλά πιστεύω πως θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

-το μέλλον του: «Το συμβόλαιό μου με τον Ατρόμητο λήγει. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στα play out και θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση που μπορώ. Δεν έχω ακόμη σκεφτεί τι θα γίνει».

-το κεφάλαιο της Εθνικής: «Έχουμε πολλούς καλούς Έλληνες τερματοφύλακες αυτή τη στιγμή. Εγώ θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να εξελίσσομαι. Νιώθω πως είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x