Stoiximan Super League

Για μία νέα… αρχή στο Περιστέρι

Άμεση… επανεκκίνηση χρειάζεται ο Απόλλων Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης θα πάει στο Περιστέρι για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όμως, απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον σύλλογο. Όλη την εβδομάδα ο Αλέκος Βοσνιάδης εκτός από τα… γκάζια στους παίκτες του, έκανε και πάρα πολλές αλλαγές με αρκετούς εκ των μέχρι τώρα αναπληρωματικών να μπαίνουν στο βασικό σχήμα.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά φέτος τον Γιώργο Μπάρκογλου, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσοεπιθετική γραμμή του Απόλλωνα. Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή στους ποδοσφαιριστές του.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Αλβαρεζ, Μπλάζεκ, Βέρτζο, Γουμάγια, Διαμάντη, Δεληζήση, Αργυρόπουλο, Μπάρκογλου, Μίνγκα, Εγκον, Παντελιάδη, Πετρόπουλο, Τζόρβα, Τσιλιγκίρη, Τσεμπερίδη, Παπαζαχαρία, Φαρινόλα, Καμαρά και Γκουέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x