Stoiximan Super League

Αρέσει στον Αστέρα ο Γερεμέγεφ του Παναθηναϊκού

Ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ για τη θέση του φορ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει βγει στην αγορά για την αναζήτηση σέντερ φορ, θέλοντας να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο Χουάν Μιριτέλο μετά την αποχώρησή του.

Η περίπτωση του Κάι Τέγιαν δεν προχώρησε λόγω ζητημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, ενώ ο Ζόρντι Σάντσες διάλεξε Ιαπωνία καθώς τα χρήματα που του προσέφεραν ήταν πάρα πολλά.

Πλέον, οι Αρκάδες βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ φορ και ένα από τα ονόματα που αρέσουν στον Μίλαν Ράσταβατς είναι αυτό του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Τα στοιχεία του Σουηδού στράικερ ταιριάζουν στα «θέλω» του Σέρβου και της ομάδας που χτίζει, αφού αναζητά έναν επιθετικό με καλές τοποθετήσεις και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έναν παίκτη «κουτιού», όπως ήταν ο Μιριτέλο.

Ασφαλώς, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση του Γερεμέγεφ. Διότι έχει σε ισχύ συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ αποτέλεσε τον βασικό σέντερ φορ στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, αφού οι Ιωαννίδης και Σπόραρ έλειπαν από αυτή.

Ωστόσο, εφόσον οι δύο προαναφερθέντες παραμείνουν στο «τριφύλλι», τότε θα μπορούσε να ανοίξει ο δρόμος για μια ενδεχόμενη μετακίνηση.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ήρθε στην Ελλάδα τον Γενάρη του 2023. Έπαιξε μισό χρόνο δανεικός στον Λεβαδειακό, όπου μέτρησε 1 γκολ και 2 ασίστ σε 10 ματς, ενώ με τον Παναθηναϊκό έχει 8 γκολ σε 17 αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x