Stoiximan Super League

«Φροντιστήριο» από Στέφενς

Παρατηρήσεις για θέματα τακτικής αλλά και αγωνιστικής συμπεριφοράς έκανε ο Χουμπ Στέφενς στους παίκτες του στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα μετά την ήττα και την απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό επιχειρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας βρέθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών, περίπου τριάντα άτομα, μίλησαν με παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης, εξέφρασαν τα παράπονά τους, αλλά παράλληλα επανέλαβαν τη διάθεσή τους να στηρίξουν το «δικέφαλο του Βορρά».

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος αφιέρωσε χρόνο σε παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με την αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και την τακτική συνέπεια των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.

Μάλιστα, όλοι μαζί είδαν και βίντεο με φάσεις από το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου κατά γενική ομολογία η ομάδα δεν… βλεπόταν.

Ακόμη μία φορά, ο Μάρτενς ακολούθησε θεραπεία αφού οι ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο δεν λένε να τον αφήσουν, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Βίτορ, Κατσικάς και Βούκιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x