Stoiximan Super League

Φουλάρουν στον Άρη

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την κόντρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ποιες οι σκέψεις του Σούλη Παπαδόπουλου για την ενδεκάδα.

Σε μεγάλο βαθμό ο Σούλης Παπαδόπουλος φαίνεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επιλέξει για τον αγώνα του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή, 14/4 - 19:00).

Από τις δοκιμές του Έλληνα τεχνικού υπάρχουν δύο ερωτηματικά, τα οποία και θα απαντηθούν στις τελευταίες προπονήσεις. Στη σημερινή πήρε μέρος ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως και ο Νίκος Ψυχογιός -για δεύτερη συνεχόμενη μέρα (εξάλλου ατομικά γυμνάστηκαν οι Ηρακλής, Κοτσαρίδης).

Σύμφωνα λοιπόν με όσους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους (να θυμίσουμε ακόμη ότι ο Αγκάνθο είναι τιμωρημένος) προβάδισμα να ξεκινήσουν έχουν οι εξής: Τερματοφύλακας ο Διούδης, αριστερά στην άμυνα ο Ζαραδούκας, δεξιά ο Παπαζαχαρίας, στόπερ οι Πουλίδο, Κοέλιο, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Παπαστεριανός, Τριανταφυλλάκος (ή Οικονομόπουλος), πιο μπροστά τους θα κινείται ο Τάτος, αριστερά ο Γιαννιώτας, δεξιά ο Καζναφέρης και στην επίθεση ο Διαμαντάκος έχει περισσότερες πιθανότητες έναντι του Αγγελούδη.

* Πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, ο 19χρονος μέσος της ομάδας, Παντελής Αντωνιάδης, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή.

** Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x