Stoiximan Super League

Φουλάρουν για Πανιώνιο στον Ατρόμητο

Χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο στο οποίο θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν για την 6η θέση.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Ασπρόπυργο –και όχι στο Περιστέρι- συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το τελευταίο ματς στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο, στο οποίο θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να ελπίζουν στην επιστροφή των τριών βαθμών για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Σωκράτη Φυτανίδη που είναι τιμωρημένος, έχοντας στη διάθεσή του και τους δύο Αργεντινούς, Ούμπιντες και Μπίτολο που ήταν τιμωρημένοι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Καλλονή.

* Σε εγχείριση πρόσθιου χιαστού υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Κ15, Παναγιώτης Κυριφίδης. Το νεαρό ποδοσφαιριστή επισκέφθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των Υποδομών Τόλης Αποστόλου και του μετέφερε τις ευχές της ΠΑΕ Ατρόμητος για ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x