Stoiximan Super League

«Φουλάρει» για Μπάρκα ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Κυριάκο Κιβρακίδη και ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στο στόχαστρο ενός εκ των «μεγάλων» και συγκεκριμένα του ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr μπαίνει δυνατά για την απόκτησή του!

Ακόμα ένας παίκτης του Ατρόμητου απασχολεί τους «μεγάλους», καθώς μετά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κυριάκο Κιβρακίδη και ο Βασίλης Μπάρκας έρχεται στο προσκήνιο και συγκεκριμένα σε αυτό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr οι Θεσσαλονικείς προσέγγισαν τους Περιστεριώτες προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις τους για να παραχωρήσουν τον 22χρονο γκολκίπερ, δείχνοντας μάλιστα αρκετά πρόθυμοι να προσεγγίσουν το ποσό που ζήτησε η διοίκηση των «κυανολεύκων».

Η κρούση αυτή πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες 48 ώρες και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που εμφανίζεται πιο «ζεστός» για να προχωρήσει την υπόθεση στην οριστικοποίηση της μεταγραφής, συγκριτικά με άλλες ομάδες που έχουν δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός.

Όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες του Ατρόμητου, έτσι και στην περίπτωση του Μπάρκα, η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί μόνο αν κρίνει η διοίκηση των «κυανολεύκων» ότι τη συμφέρει πιθανή πώληση, αφού δεν θέλει να φράξει την καριέρα του παίκτη.

Και για τις δύο περιπτώσεις, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι άμεσες και ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα να ολοκληρωθούν, αφού και ο Ατρόμητος δεν θέλει να προκύψουν σίριαλ.

Σε κάθε περίπτωση με τα αυξημένα έσοδα που ενδεχομένως να προκύψουν στους Περιστεριώτες, ένα μεγάλο μέρος αυτών, θα διατεθούν για την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x