Stoiximan Super League

Φούντας: «Ήθελα αρκετά χρόνια να γυρίσω στην Ελλάδα - Ο Δέλλας με είχε παιδί του, έπαιξε ρόλο»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ταξιάρχης Φούντας μετά τη νίκη του ΟΦΗ με σκορ 3-1 επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και το γκολ που πέτυχε.

Με τους Φούντα, Σενγκέλια, Μπαΐνοβιτς να κάνουν τρομερό ντεμπούτο, ο ΟΦΗ πέρασε σαν… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό νικώντας 3-1 τον Βόλο για το πρώτο τρίποντο του στη σεζόν.

Μετά την αναμέτρηση, ο Ταξιάρχης Φούντας, που βρήκε δίχτυα, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε την ομάδα του Ηρακλείου, τη σχέση του με τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και τις προσδοκίες του από τη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήρθα την Πέμπτη, ήμουν κουρασμένος, μίλησα με τον προπονητή αρκετή ώρα, ξεκίνησε το παιχνίδι προσπάθησα να δώσω τα πάντα, πέτυχα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι αν κερδίζεις παίρνεις τρεις βαθμούς και συνεχίζεις, αυτό είναι το σημαντικό».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, είδα ότι υπάρχει ποιότητα, θέλω να βοηθήσω, να τους κάνω καλύτερους να με κάνουν καλύτερο και πετύχαμε σήμερα τρία γκολ και είμαι χαρούμενος για αυτό».

Για την απόφαση του: «Ήθελα αρκετά χρόνια να γυρίσω στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους, γύρισα για τον ΟΦΗ, το περίμενα πως και πως γιατί το ήθελα να παίξω στην χώρα μας. Μόνο που παίζω στην χώρα μου είμαι χαρούμενος και ελπίζω να βοηθήσω τους παίκτες και την ομάδα να πετύχουμε».

Για τον ρόλο του Δέλλα: «Ο Τράϊ με είχε παιδί του, έπαιξε το ρόλο του, όπως έπαιξε ο Μπούσης, ο Λυσάνδρου, ήταν ένα κλίμα που με έκανε να νιώσω άνετα και ωραία. Έλα στον Βόλο και ας μην παίξεις αρκεί να είσαι στην ομάδα. Αυτό με βοήθησε και σήμερα ήρθαν όπως έπρεπε να έρθουν τα πράγματα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x