Stoiximan Super League

Φήμες για Καβενάγκι στον Αστέρα! (video)

Μια μεταγραφή που -αν πραγματοποιηθεί- θα κάνει πάταγο φέρεται να παλεύει ο Αστέρας. Φήμες στην Τρίπολη θέλουν τους Αρκάδες να βρίσκονται σ’ επαφές με τον πρώην αρχηγό της Ρίβερ, Φερνάντο Καβενάγκι!

Κοντά σε μια τεράστια μεταγραφή παρουσιάζεται ο Αστέρας!

Από το απόγευμα της Πέμπτης οργιάζουν οι φήμες στην Τρίπολη ότι οι Αρκάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Φερνάντο Καβενάγκι.

Ο 31χρονος επιθετικός -που έχει μεγαλουργήσει με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ και μέχρι πρόσφατα πανηγύρισε ως αρχηγός της το Κόπα Λιμπερταδόρες- έμεινε ελεύθερος από τον σύλλογο της Αργεντινής.

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι πληροφορίες ο Αστέρας τον έχει προσεγγίσει και (ενισχυμένος οικονομικά και από την πώληση του Μπαράλες στη Σίβασπορ) προσπαθεί να τον δελεάσει για να φορέσει τη φανέλα του.

Ο Καβενάγκι υπήρξε ένας από τους αγαπημένους των οπαδών της Ρίβερ, παίζοντας 167 φορές με τη φανέλα της (στα τρία περάσματά του) και βοηθώντας την με 95 γκολ να πανηγυρίσει τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κόπα Λιμπερταδόρες κι ένα Κόπα Σουδαμερικάνα.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Σπαρτάκ Μόσχας, Μπορντό, Μαγιόρκα, Ιντερνασιονάλ, Βιγιαρεάλ, Πατσούκα, ενώ έχει χριστεί και διεθνής (4 συμμετοχές) με την εθνική Αργεντινής.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x