Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 την Καλλιθέα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Κορωπί. Σκόρερ οι Μπερίσα, Νίνης και Δώνης για τους "πράσινους". Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μάρκους Μπεργκ

Ευκαιρία για ξεμούδιασμα είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που αντιμετώπισαν στο Κορωπί την Καλλιθέα, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Οι «πράσινοι» νίκησαν 3-1, χάρη σε γκολ των Μπερίσα, Νίνη (πέναλτι) και Δώνη. Για την ομάδα του Ελ Πάσο είχε μειώσει ο Τσίτας. Στο Κορωπί βρέθηκε και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος που είδε την αναμέτρηση.

Για τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Μυρθιανός, Μπούι, Δώνης, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας και Μπερίσα.

Ατομικό ο Μπεργκ

Σε ό, τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα τη προπόνησης, ο Μάρκους Μπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Χουχούμης, Ζέκα και Ντίνας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, μετά ασκήσεις ανάπτυξης και τεχνικής, ακολούθως εξάσκηση στα τελειώματα και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x