Stoiximan Super League

Έχει θέμα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός

Σε μαγνητική θα υποβληθεί ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και με την απουσία του Σίλντενφέλντ, λόγω τιμωρίας, ο Παναθηναϊκός προβληματίζεται ενόψει Λεβαδειακού.

Δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο η εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να επιστρέφει από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μαγνητική το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Δεδομένης της απουσίας του Γκόρντον Σίλντενφελτν απο τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό, λόγω τιμωρίας, ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει λύση στην άμυνα.

Ωστόσο, πέρα από τον Έλληνα αμυντικό, πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι Ζέκα (που είναι τιμωρημένος για το προσεχές ματς, όπως και ο Μέντες), Καρέλης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αφού ένα αιμάτωμα στον μηρό και κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ταλαιπωρούν του παίκτες αντίστοιχα. Ατομικό ακολούθησαν επίσης και οι Θανάσης Ντίνας και Εμίρ Μπαϊράμι.

Στα αγωνιστικά, φιλικό με τον Αχαρναϊκό θα δώσουν οι «πράσινοι» την Τρίτη στις 4 στο Κορωπί στο οποίο θα αγωνιστούν παίκτες που είτε δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά φέτος, είτε χρειάζονται παιχνίδια, όπως ο Μλάντεν Πέτριτς.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκε και ο Μαρινάκης (επέστρεψε από τον στρατό), αλλά και ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή όπου έχει δοθεί δανεικός. Τέλος θα αγωνιστεί και ο μικρός Κροάτης, Τούντορ.

Αναλυτικά η 14άδα

Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Λαγό, Δώνη, Αναστασόπουλο, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη, Πέτριτς, Τούντορ και Αποστολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x