Stoiximan Super League

Ευκαιρία για ανάσες στον Ατρόμητο

Την καλύτερη στιγμή ήρθε για τον Ατρόμητο η διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς το πρόγραμμα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό και ο Γιώργος Κορακάκης ήθελε να υπάρξει μια παύση.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρόμητου μετά το συγκλονιστικό ματς του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και την ισοπαλία με 2-2. Οι ρυθμοί του προγράμματος δεν ήταν φυσικά υψηλοί, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου να κάνουν αποκατάσταση και spa ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα.

Τόνσο και Ντιγκινί ακολούθησαν ένα μέρος του προγράμματος και στην συνέχεια έκαναν ατομικό ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Για τον Ατρόμητο, η διακοπή του πρωταθλήματος προέκυψε την κατάλληλη στιγμή, καθώς η τεχνική ηγεσία ήθελε να υπάρξει μια παύση από συνεχόμενα ματς υψηλών απαιτήσεων και επιπλέον δίνεται η ευκαιρία να υπάρξει δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

*Με την αποστολή της Λευκορωσίας, που έρχεται στην Ελλάδα για το φιλικό της Τετάρτης με την Εθνική στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενσωματώνεται από αύριο ο Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου είναι στην αποστολή της χώρας του και για τον επίσημο αγώνα με τη Βουλγαρία στη Σόφια στις 13 του μηνός.

Στην αποστολή της Εθνικής Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (10-15-/11/2016) έχουν κληθεί εξάλλου οι Λημνιός, Νάτσος, Κατράνης. Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο 6ο όμιλο μαζί με το Λουξεμβούργο, την Αγγλία και την Ουαλία, η οποία θα φιλοξενήσει το τουρνουά.

* Λύθηκε η συνεργασία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον προπονητή της ομάδας Κ17 Βασίλη Καλτσή και τον συνεργάτη του Απόστολο Λαύκα. Η ΠΑΕ τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x