Stoiximan Super League

Έτοιμοι για Παναιτωλικό στον Ατρόμητο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για ματς κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Τραϊανό Δέλλα να επιλέγει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι ο Ατρόμητος, καθώς η προετοιμασία των Περιστεριωτών για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο τραυματισμού.

Στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές και θα «κόψει» δύο πριν από τη σέντρα του αγώνα.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Θεολόγου, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Γροντής, Παπαδόπουλος, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόιτσεφ, Ουσέρο, Ούμπιντες, Κειτά, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Μπαστακός και Νάτσος αγωνίστηκαν το πρωί στο παιχνίδι της Κ20 με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Super League (1-1, το γκολ ο Στρούγγης).

Ξεκίνησαν για τον Ατρόμητο Κ20 οι: Κυρίτσης, Τζιτζικαλάκης, Χαραλάμπους, Στρούγγης, Κωστούλας, Νάτσος, Λαζαρίδης, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Ρομάριο, Ζιβάνοβιτς, Δαλκαφούκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x