Stoiximan Super League

Ετοιμάζει διπλό χτύπημα ο Ατρόμητος!

Κοντά σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφές βρίσκεται ο Ατρόμητος, που έχει προχωρημένες επαφές με δυο γνώριμους από το ελληνικό πρωτάθλημα, τους Καράσκο και Μαρσελίνιο! Προς αποχώρηση ο Κοντοές.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Ατρόμητος, ο οποίος κινείται για την απόκτηση των Μαουρίτσιο Καράσκο και Μαρσελίνιο.

Ο Καράσκο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης (δανεικός από την Εστουντιάντες), σημειώνοντας 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αργεντινός θα έρθει ως ελεύθερος στους Περιστεριώτες.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μαρσελίνιο, με τον οποίο οι επαφές είναι πιο προχωρημένες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και πρώην παίκτης της Ξάνθης, αναμένεται ν' αποδεσμευτεί από την Κατάνια και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη χώρα μας ακόμα και το Σάββατο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

inner

Με αυτές τις κινήσεις, συν τον Κώστα Κατσουράνη, θα κλείσει η ενίσχυση της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μικρό παράθυρο υπάρχει μόνο για απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς ο Γιάννης Κοντοές είναι προς αποχώρηση (κλείνει στον Λεβαδειακό) και γίνονται συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x