Stoiximan Super League

Εσωτερικές μεταγραφές στον Ατρόμητο

Καλές οι μεταγραφές, αλλά στον Ατρόμητο κοιτάζουν και το… σπίτι τους, με τον Νταμίρ Κάναντι να εισηγείται την προώθηση δύο παικτών από την Ακαδημία.

Οι μεταγραφές για τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκαν προ πολλού, με την απόκτηση του Μπρούνο να είναι η τελευταία της περιόδου του Ιανουαρίου, ωστόσο ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει στο μυαλό του μόνο την ενίσχυση, αλλά και την προώθηση παικτών που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αυστριακός τεχνικός εισηγήθηκε την προώθηση του επιθετικού, Γιώργου Νταβιώτη και του αμυντικού μέσου, Άντι Ιμέρι από την Κ20, με τους δύο παίκτες να αποτελούν επιλογές του προπονητή, αφού σε κάθε ευκαιρία βλέπει τους αγώνες αυτού του τμήματος.

Αναλυτικά:

Kατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι που τους έχει παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι, δύο ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Κ20 προπονούνται από σήμερα με την επαγγελματική ομάδα.

Είναι ο επιθετικός Γιώργος Νταβιώτης (γεννηθείς το 1998) και ο αμυντικός μέσος Άντι Ιμέρι (γεννηθείς το 1999).

Ο Νταβιώτης, περιστεριώτης γέννημα θρέμμα, έχει αποκτηθεί από τον Άγιο Ιερόθεο το 2015 και ο Ιμέρι από τον Κρητικό Αστέρα Χανίων το 2016 που είναι μέλος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής στη Λαμία συνεχίστηκε εξάλλου σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών. Προηγήθηκε προβολή video διάρκειας μιας ώρας.
Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x