Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκα» μάτια στην Ελπίδων

Το δίδυμο Καρεμπέ-Ισά βρέθηκε στο Περιστέρι το απόγευμα της Τρίτης και παρακολούθησε τις προσπάθειες της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Μάλτα, όπου αγωνίζονταν παίκτες του Ολυμπιακού.

Η Εθνική Ελπίδων είχε και… ερυθρόλευκο χρώμα μεταξύ άλλων. Τόσο γιατί στο παιχνίδι με την Μάλτα αγωνίστηκαν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού, όσο και γιατί στις εξέδρες βρέθηκαν οι Καρεμπέ-Ισά.

Οι δύο άνθρωποι των Πειραιωτών που «ελέγχουν» τα μεταγραφικά ζητήματα, θέλησαν να δουν από κοντά τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα.

Όπως, τον Κολοβό που ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 75’ κι ενώ τον παίκτη τον περιμένουν στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι (αφού έχει δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο). Όπως, τον Μπουχαλάκη που έπαιξε και τα 90 λεπτά στο χώρο του κέντρου και ήταν πολύ καλός (εξίσου του χρόνου επιστρέφει από τον Εργοτέλη).

Συν τοις άλλοις, οι δύο Γάλλοι είδαν τους Λυκογιάννη και Διαμαντάκο να μπαίνουν στον αγώνα στο τελευταίο τέταρτο και τον δεύτερο μάλιστα να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, τρία λεπτά μετά την είσοδό του (78’).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x