Stoiximan Super League

Εποχή Σα Πίντο στον Ατρόμητο

Προπονητής του Ατρομήτου είναι από σήμερα και επίσημα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ. Εντός της ημέρας θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου.

Την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου ανέλαβε και επίσημα ο Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος διαδέχεται τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, και υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Πορτογάλος Ricardo Sa Pinto είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας.

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου

Βοηθός του θα είναι ο Tiago Rubeiro Goncalves ενώ τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η πρόσληψη και δεύτερου συνεργάτη δικής του επιλογής.

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει σήμερα (Τετάρτη) στις 16.15 από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό στην είσοδο του αθλητικού μας κέντρου (Θέατρο Πολιτών).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x