Stoiximan Super League

Επανέρχεται για «Μίλι» η Φενέρμπαχτσε

Στο προσκήνιο παραμένει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τους Τούρκους να ετοιμάζονται σύντομα να καταθέσουν την τελική τους πρόταση για τον Σέρβο μέσο.

Στην απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς επιμένει ο Βίτορ Περέιρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, και η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα την τελευταία της πρόταση για τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, το σενάριο πώλησης του διεθνούς άσου από τους Πειραιώτες «παίζει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες και οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους φαίνεται πως δεν έχουν διακοπεί.

Μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απαντήσει αρνητική σε δύο προτάσεις των Τούρκων για τον Μιλιβόγεβιτς, οι οποίοι τώρα θέλουν να αποκτήσουν έναν μέσο που θα μπορέσει να στηριχθεί πάνω του η μεσαία γραμμή, αφού στα παιχνίδια με τη Σαχτάρ εκεί εντοπίστηκε η αδυναμία της ομάδας του Περέιρα.

Για αυτό τον λόγο αναμένεται η «Φενέρ» να επιστρέψει με νέα κατά πολύ βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου μέσου, ο οποίος αρέσει στον Πορτογάλο προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x