Stoiximan Super League

Ενίσχυση με Τσόβιτς στον Απόλλωνα! (video)

Ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ για τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ιβάν Τσόβιτς.

Στην απόκτηση του Ιβάν Τσόβιτς προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε την μεταγραφή του 26χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Ίντερ Ζάπρεσιτς και υπέγραψε στους «κυανόλευκους».

Ο Τσόβιτς ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το καλοκαίρι του 2008 μετακόμισε στην Ίντερ Ζάπρεσιτς. Εκεί έμεινε για δύο σεζόν (5 συμ.), για να αγωνιστεί τα τέσσερα επόμενα χρόνια στην Χρβάτσκι Ντραγκοβόλιατς, στην οποία κατέγραψε 102 συμμετοχές!

Επέστρεψε στην Ίντερ Ζάπρεσιτς το 2014, με την φανέλα της οποίας αγωνιζόταν μέχρι και τώρα, ενώ αποτελούσε και τον αρχηγό της ομάδας (72 ματς).

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη τερματοφύλακα, Ιβάν Τσόβιτς. Γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 έχει αγωνιστεί σε Ιντερ Ζάπρεσιτς, Χρβάτσκι και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ-21 της Κροατίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x