Stoiximan Super League

Ένας «πονοκέφαλος» για Σάντσες

Δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση του Απόλλωνα την Παρασκευή ο Δημήτρης Διαμάντης. Ο Έλληνας αμυντικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και στη συνέχεια επισκέφτηκε παθολόγο.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα την Παρασκευή ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Εργοτέλη για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Διαμάντης δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της ομάδας καθώς αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις. Αρχικά ο Έλληνας αμυντικός επισκέφτηκε παθολόγο, ο οποίος διαπίστωσε διαταραχές στην κοιλιακή χώρα, ενώ στη συνέχεια ωτορινολαρυγγολόγο, με την διάγνωση του τελευταίου να κάνει λόγο για ιγμορίτιδα.

Από εκεί και πέρα, ο Λόρι Σάντσες το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το πώς η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Κρητικούς, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Football League.

Τέλος, με προπόνηση το Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των «κυανόλευκων» και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x