Stoiximan Super League

Ένα παιχνίδι για τα παιδιά

Σε συμφωνία να μοιράσουν παιχνίδια στα παιδιά στα γήπεδα που θα διεξαχθούν η 17η και 18η αγωνιστική της Super League ήρθαν οι 18 ΠΑΕ, οι οποίες αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Να μοιράσουν παιχνίδια στα παιδιά κατά τη διάρκεια της 17ης και 18ης αγωνιστικής, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 21-23 Δεκεμβρίου και 4-6 Ιανουαρίου, αποφάσισαν οι ΠΑΕ που ανήκουν στη Super League.

Αυτή η ενέργεια θα γίνει ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «ένα παιχνίδι για τα παιδιά» και τα παιχνίδια θα μοιραστούν στους μικρούς φίλους των ομάδων είτε στις οικογενειακές κερκίδες, είτε σε θύρες που θα ανακοινωθούν από τις ΠΑΕ.

Αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο, πέραν του προφανούς, να μεταδοθεί κι ένα μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης σε αυτές τις δύσκολες για την κοινωνία μας συνθήκες.

Από την πλευρά της Super League, μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιάννης Μώραλης. Στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε: «Στη δύσκολη αυτή περίοδο θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο με τις κατάλληλες ενέργειες, τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και τον απαραίτητο σχεδιασμό, είναι σε θέση να επιστρέψει στην κοινωνία με θετικό τρόπο δείχνοντας τις δικές του υπαρκτές ευαισθησίες και βοηθώντας όπως και όπου μπορεί.

Στην κατεύθυνση αυτή, με ιδιαίτερη χαρά σήμερα, παρουσιάζουμε ως Super League, και οι 18 ομάδες μαζί, μια ακόμα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, την οποία ονομάσαμε "Ένα παιχνίδι για τα παιδιά". Η ενέργεια αυτή έχει ως επίκεντρο τα παιδιά και πιστεύω ότι τα Χριστούγεννα είναι ο καταλληλότερος χρόνος για να υλοποιηθεί, επειδή είναι μια κατεξοχήν γιορτή που απευθύνεται στους μικρούς φιλάθλους. Προσφέροντας ένα παιχνίδι στα παιδιά, δίνουμε χαρά και ο συμβολισμός της ενέργειας αυτής είναι σημαντικός.

Θα ήθελα να ζητήσω από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να στηρίξουν και να προβάλλουν την πρωτοβουλία αυτή. Δεν θα πρέπει τα όποια ενδεχομένως ζητήματα υπάρχουν να επισκιάσουν αυτή την ενέργεια, ώστε όλοι μαζί να δείξουμε ότι μπορούμε να διακρίνουμε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τις 18 ΠΑΕ-μέλη της Super League, αλλά και τους χορηγούς, που στηρίζουν έμπρακτα και με μεγάλη ευαισθησία την πρωτοβουλία "Ένα παιχνίδι για τα παιδιά"».

Η συγκεκριμένη προσπάθεια της Super League έχει ως αρωγό και την «Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη». Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της, Νίκος Χαλκιόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα την ενέργεια της Super League «Ένα παιχνίδι για τα παιδιά» που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν στο παιδί.

Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται ως συνέχεια της πολύ επιτυχημένης ενέργειας «Μια μπάλα για τα παιδιά» στην οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε ως χορηγός. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη, θεωρούμε ότι η Αθλητισμός αποτελεί κάτι παραπάνω από σωματική δραστηριότητα. Αποτελεί κοινωνικό θεσμό που κάθε υπεύθυνος εταιρικός πολίτης οφείλει να αναγνωρίζει την αξία του και να καλλιεργεί τη διάδοση του κοινωνικού του μηνύματος.

Την περίοδο αυτή, η κοινωνία και τα παιδιά έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ από συλλογικές δράσεις που φέρουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής ευθύνης. Η ενέργεια «Ένα παιχνίδι για τα παιδιά» εντάσσεται στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων, αναδεικνύοντας το ρόλο της κοινωνικής αλληλεγγύης
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x