Stoiximan Super League

Ελίασον: «Πάμε καλά στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ-Περήφανος για την εθνική Σουηδίας»

Τι δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον στα σουηδικά ΜΜΕ μετά τη νίκη της Σουηδίας επί της Εσθονίας (3-0).

Ευτυχής για την παρουσία του στην εθνική Σουηδίας δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον, που ήταν βασικός και από τους διακριθέντες στη χθεσινή νίκη επί της Εσθονίας (3-0) για το Nations League.

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα με πολλούς ταλαντούχους παίκτες και σε όλα ματς πρέπει να δείχνουμε διαφορετικά πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι νέο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ και προσπαθώ να συνεισφέρω στη θετική ενέργεια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτά δεν είναι περίεργα πράγματα. Πάντα θες να παίξεις βεβαίως, αλλά έχουμε απίστευτα ταλαντούχους παίκτες», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς αν απογοητεύτηκε που δεν έπαιξε κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν στο προηγούμενο ματς απάντησε: «Όχι, αλλά είμαι και σχετικά καινούργιος στην ομάδα. Οπότε είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις και όταν παίζω σε αγώνα».

Για το ξεκίνημά του με την ΑΕΚ και το γκολ με τον Λεβαδειακό είπε: «Ήταν καλό. Ήταν κακό το αποτέλεσμα στα ευρωπαϊκά προκριματικά με τη Νόα, αλλά ήταν ένα ειδικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα από την Αρμενία, όπου ο τερματοφύλακάς της σκόραρε. Αποκλειστήκαμε. Αλλά στο πρωτάθλημα τα πάμε καλά».

Μιλώντας για τους άλλους Σουηδούς στο ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε: «Έπεσα πάνω στον Φραντς Μπρόνσον, που παίζει στον Ατρόμητο, στην παραλία. Δείχνει να περνά καλά. Πέρυσι ήταν εδώ ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ και ζούσαμε κοντά. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι επίσης εδώ. Είμαστε λίγοι».

Τέλος, Για το αν ως παίκτης της ΑΕΚ... επιτρέπεται να κάνει παρέα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είπε: «Ναι, πάμε για καφέ καμιά φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x