Stoiximan Super League

Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ.

Αισιόδοξος και σίγουρος για το ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ανασυνταχθεί και να ξεπεράσει τη δύσκολη κατάσταση που περνά, παρουσιάστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Μαροκινός φορ παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης των Πειραιωτών με τον ΟΦΗ, το Σάββατο (10/2, 17:30) και αναφέρθηκε στα μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του.

Τόνισε, δε, ότι ο Ολυμπιακός είναι «μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται, αλλά δεν πεθαίνει ποτέ».

Αναλυτικά, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:


-το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πράγματι ερχόμαστε από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού μάς ζήτησε να κερδίσουμε, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πως είναι πώς ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αρρωσταίνει, μπορεί κάποιες φορές να πληγώνεται αλλά δεν πεθαίνει ποτέ. Παραμένουμε πάντα ο Ολυμπιακός και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι να επανέλθουμε. Είμαστε ο Ολυμπιακός και ό, τι συμβαίνει θα περάσει».

-το ποιος είναι ο δρόμος για να κλείσει ο Ολυμπιακός την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είμαστε μια οικογένεια. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όπως είπα και πριν δεν πρέπει να ανησυχούμε, γιατί θα παραμείνουμε για πάντα ο Ολυμπιακός. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας τεράστιος σύλλογος και θα τα ξεπεράσει όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x