Stoiximan Super League

Εκτός μόνο οι διεθνείς στον Ατρόμητο

Δίχως τους τρεις διεθνείς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση της Κυριακής (03/04, 19:00) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Πήραν μέρος στο πρόγραμμα όλοι πλην των Γκορμπούνοφ, Μπάρκα, Γροντή, Λημνιού που δεν έχουν ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Το… μενού είχε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπουρουτζίκα και στο δεύτερο στάδιο ασκήσεις κατοχής και αγωνιστικά τετράγωνα.

Ο Τραiανός Δέλλας θα παρακολουθήσει το απόγευμα της Δευτέρας το ματς της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη του Ισραήλ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των «μπλε», Γιάννη Αγγελόπουλο.

*Συνάντηση με τους προπονητές και τους γιατρούς ομάδων της Σούπερ Λίγκα θα έχει την Τετάρτη ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε. Την ομάδα του Περιστερίου θα εκπροσωπήσουν ο προπονητής Δέλλας και ο ορθοπεδικός Πισκοπάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x