Stoiximan Super League

Έξω Δημούτσος, μέσα Φυτανίδης

Με συνταγή κυπέλλου θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά ο Ατρόμητος για τον αγώνα του Σαββάτου (15/2). Μόνο μια αλλαγή θα έχει η αποστολή, καθώς ο τιμωρημένος Δημούτσος θα αντικατασταθεί από τον Φυτανίδη.

Ο θεσμός του Κυπέλλου τελείωσε για τον Ατρόμητο και πλέον η ομάδα επικεντρώνεται σε αυτόν του πρωταθλήματος και στο επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό, το Σάββατο (15/2).

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές στην αποστολή της για την Λιβαδειά. Μοναδική τράμπα στην 20άδα του Ατρόμητου θα είναι αυτή του Ελίνι Δημούτσου με τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο 26χρονος μέσος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ ο 30χρονος αμυντικός επιστρέφει από την τιμωρία του (κόκκινη κάρτα με τον Αστέρα Τρίπολης).

Τα σημαντικά προβλήματα των Περιστεριωτών παραμένουν, με τα βασικά στελέχη τους, Δημήτρη Παπαδόπουλο και Ματίας Ιγλέσιας να παραμένουν τραυματίες και εκτός πλάνων για την 25η αγωνιστική.

Ο μεν Έλληνας επιθετικός γυμνάστηκε και έτρεξε την Πέμπτη στο γυμναστήριο, ο δε Αργεντινός ακολούθησε θεραπεία.

Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Καραμάνος δεν έχει τίποτα σοβαρό μετά τον χθεσινό του τραυματισμό στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην Βοιωτία.

Κατά τα άλλα, οι παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον επαναληπτικό του κυπέλλου ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ ο Ταυλαρίδης αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή καρτών στα ματς με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x