Stoiximan Super League

Έκανε διεθνή τον Αγκάγεφ ο… Ατρόμητος

Κλήση στην εθνική Αζερμπαϊτζάν δέχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Αμίρ Αγκάγεφ, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Ατρόμητο.

Στην εθνική Αζερμπαϊτζάν κλήθηκε ο νέος άσος του Ατρόμητου, Αμίρ Αγκάγεφ.

Παρά το γεγονός ότι είναι Ισραηλινός, οι δύο του γονείς έχουν καταγωγή από το Αζερμπαϊτζάν, οπότε για πρώτη φορά μπορεί να χριστεί διεθνής μία μέρα μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Περιστεριώτες, στο οποίο μάλιστα σκόραρε.

Αναλυτικά:

Μια μέρα μετά το εξαιρετικό ανεπίσημο ντεμπούτο του Αμίρ Αγκάγεφ με τη φανέλα του Ατρόμητου έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ κλήση του ποδοσφαιριστή στην Εθνική Αζερμπαϊτζάν.

Οι γονείς του Αγκάγεφ κατάγονται από το Αζερμπαιτζάν και ο ποδοσφαιριστής διαθέτει διαβατήριο της χώρας.

Η κλήση αναφέρει ότι ο παίκτης του Ατρομήτου θα πρέπει να βρεθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα ώστε να συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά και σε δυο αγώνες του Nations League με το Λουξεμβούργο στο Μπακού στις 5 Σεπτεμβρίου και την Κύπρο στη Λευκωσία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων ο Αμίρ Αγκάγεφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την έναρξη των υποχρεώσεων της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x