Stoiximan Super League

Έντονη δυσαρέσκεια σε Ατρόμητο για το νέο πρόστιμο

Το ήρεμο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Ατρόμητο ήρθε να ταράξει η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να επιβάλλει επιπλέον πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για επεισόδια της σεζόν 2015-16.

Την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Ατρόμητου προκάλεσε η σημερινή απόφαση του Σταύρου Κοντονή να επιβάλλει επιπλέον πρόστιμο στην ΠΑΕ για τα επεισόδια μερίδας οπαδών της ομάδας στα εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου πέταξαν δύο φωτοβολίδες ενώ στο ματς με την ΑΕΚ είχαν εμπλακεί σε επεισόδια με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι πλέον έχει ξεφύγει από την κατάσταση του «αυστηρού» και έχει πλέον περάσει στην υπερβολή λόγω του ότι καλείται να πληρώσει τρεις φορές ένα πρόστιμο, ενώ και σε οικονομικό επίπεδο υπάρχει σημαντική οικονομική ζημιά, αφού όλη τη σεζόν η ΠΑΕ έχει πληρώσει 230.000 ευρώ σε πρόστιμα (Πειθαρχικά όργανα, Κοντονής και ΟΠΑΠ), τη στιγμή που μέχρι φέτος το μεγαλύτερο ποσό που είχε πληρωθεί ήταν 50.000 ευρώ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, ο Ατρόμητος κοιτάζει την αγορά για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα έχει το ρόλο δεύτερου πίσω από τον Γκορμπούνοφ, ωστόσο υπάρχουν –λίγες είναι η αλήθεια- πιθανότητες να παραμείνει ως δεύτερος ο Θεοδωράκης. Το συγκεκριμένο ζήτημα θα κριθεί οριστικά τόσο μέσα από την παρουσία των προπονήσεων, όσο και από τις περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x