Stoiximan Super League

Έδιωξε τον βασικό του τερματοφύλακα ο Εργοτέλης

Γερό ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει στον Εργοτέλη, καθώς λύθηκε και το συμβόλαιο του Τόμας Τσέρνι, που έως τώρα αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

Το πολύ κακό ξεκίνημα που έχει κάνει ο Εργοτέλης στο πρωτάθλημα οδηγεί την ΠΑΕ να πάρει «σκούπα».

Την Τρίτη (9/12) λύθηκε η συνεργασία με τον Χρήστο Κασαπάκη, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και δεν είχε πολλές συμμετοχές, ενώ την Πέμπτη σημειώθηκαν ακόμη δύο αποχωρήσεις. Εκτός της ολοκλήρωσης του δανεισμού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, έφυγε από την ομάδα και ο Ρόμπερτ Κούρεζ. Από σήμερα (12/12) αποτελεί παρελθόν ο Τόμας Τσέρνι.

Ο Τσέχος πορτιέρο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφυγε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και έκανε πρόλαβε να κάνει 11 συμμετοχές στη Super League. Δηλαδή, έχασε μόλις ένα ματς, αυτό της 13ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Στη θέση του αγωνίστηκε ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, που έπιασε πολύ καλή απόδοση.

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Τσέχο τερματοφύλακα Tomas Cerny. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x