Stoiximan Super League

Έβγαλε... την πρίζα ο Μίτσελ

Τους τόνους ενόψει του τριήμερου ρεπό που ακολουθεί έριξε ο Μίτσελ στην προπόνηση της Πέμπτης με τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν «ανάμικτο» διπλό με την ομάδα Νέων.

Σε ιδιαίτερα χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο Μίτσελ θέλησε να ρίξει τους τόνους καθώς θέλει απόλυτα συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του έπειτα από την επιστροφή τους από το τριήμερο ρεπό που ακολουθεί.

Ο Ισπανός τεχνικός στο τελευταίο μέρος της προπόνησης επέλεξε να διεξαχθεί ένα μίνι φιλικό, διάρκειας 30 λεπτών, μεταξύ των παικτών του και της ομάδας Νέων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακάτεψε τους παίκτες και τους χώρισε σε δύο ομάδες:

Πορτοκαλί: Χουτεσιώτης, Νασιακόπουλος, Σωτηράκος, Μπουγιούκος, Μπεχλιβανίδης, Λάτσι, Ντομίνγκεζ, Ολαϊτάν, Φουστέρ, Σαβιόλα, Βέργος. Αγωνίστηκαν και οι Ηλιάδης, Ρέντζης, Γκούτσιος, Μαργαρίτης, Ιγνατίδης.

Κίτρινοι: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Βολονάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Γκίνο, Πασαλίδης, Γιάνκοβιτς, Ιμπαγάσα, Σέποβιτς. Αγωνίστηκαν και οι Καναβέτας, Χαλκιάς, Γαρεφαλάκης.

Για την ιστορία οι «κίτρινοι» επικράτησαν με σκορ 4-3, ενώ βρήκαν δίχτυα οι Βέργος, Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα (2), Ιμπαγάσα και Γαρεφαλάκης. Στο φιλικό δεν πήραν μέρος οι Μασάντο, Σαλίνο και Τόρες, που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα. Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ρεπό είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (09.30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x