Stoiximan Super League

Δύο στους τρεις… κερδίζουν

Τρεις παίκτες μάχονται για δύο θέσεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «σίγουροι» και οι… διεκδικητές.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή έχει φτάσει την κορύφωσή της στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του ένα ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του σε ό,τι αφορά τη διάταξή της στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο όχι ακόμη και στα πρόσωπα.

Τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στο βασικό σχήμα. Αμπέντ, Ατζαγκούν και Καρέλης μάχονται γι’ αυτές και οι… κερδισμένοι θα βγουν στις λεπτομέρειες. Αν δεν επιλεγεί ο τρίτος, οι «πράσινοι» θα πάνε σε ένα πιο συντηρητικό σχήμα με ενισχυμένο κέντρο που θα φέρνει σε 4-4-1-1. Αντίθετα, εφόσον ο Καρέλης πάρει θέση στην ενδεκάδα, η διάταξη θα είναι πιο επιθετική με τον ίδιο να κινείται πιο κοντά στον Μπεργκ.

Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «ρεζερβέ». Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα, ο Τριανταφυλλόπουλος στο δεξί και ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας, οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ θα είναι στόπερ, «κόφτης» θα είναι ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα εκ δεξιών και Πράνιτς εξ αριστερών, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μπεργκ.

Ο Μέντες που χθες προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ ρυθμούς μοιάζει απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Μπαϊράμι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x