Stoiximan Super League

Διούδης: «Το λάθος μου κόντρα στον Ολυμπιακό με επηρέασε περισσότερο από όλα»

Mε δηλώσεις που παραχώρησε σε πολωνικό Μέσο, ο Σωκράτης Διούδης, με αφορμή το λάθος που στοίχισε τη νίκη στη Ζαγκλέμπιε, θυμήθηκε ένα αντίστοιχο σε «ντέρμπι» αιωνίων.

Έγινε «μοιραίος» για τη Ζαγκλέμπιε ο Σωκράτης Διούδης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, στην αναμέτρηση της ομάδα του με αντίπαλο την Πούστζα υπέπεσε σε ένα λάθος το οποίο στοίχισε στην ομάδα του τους βαθμούς της νίκης με το ματς να ολοκληρώνεται στο 2-2.



Μάλιστα ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά το τέλος του ματς, με δηλώσεις του στην πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com θυμήθηκε μια αντίστοιχη στιγμή σε ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όταν οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-1 στα playoffs, με τον Διούδη να κάνει τραγικό λάθος στη φάση της ισοφάρισης των Πειραιωτών.

Χαρακτήρισε μάλιστα τη συγκεκριμένη στιγμή, ως το: «λάθος που τον επηρέασε περισσότερο από κάθε άλλο στην καριέρα του».




Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης:

«Συνηθίζεις τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι τερματοφύλακες κάποιες στιγμές είναι εν μέρει ευάλωτοι σε τέτοιες καταστάσεις. Μπορεί να κάνεις κάποιες σπουδαίες αποκρούσεις, αλλά να δεχθείς γκολ στο τελευταίο λεπτό και όλο το φταίξιμο να πέσει πάνω σου. Έτσι είναι αυτή η δουλειά και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά. Για τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Όπως όλοι δεν ήθελα να κάνω τα λάθη στα οποία υπέπεσα.

Είναι λογικό πως κατά την διάρκεια της σεζόν θα έχεις μια κακή μέρα ή μια αδύναμη στιγμή. Το λάθος που με επηρέασε περισσότερο από όλα ήταν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ήταν προσωπικό λάθος.

Άφησα την μπάλα και δέχθηκα γκολ. Όμως εκείνη η σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη για μένα, όλοι το γνώριζαν αυτό. Ήταν απλά μια μεμονωμένη στιγμή. Δέχθηκα πολλά μηνύματα από τους οπαδούς που με υποστήριζαν και με παρηγορούσαν. Μετά από μια εβδομάδα το ξεπέρασα και βρισκόμουν ξανά σε καλή κατάσταση. Αυτό είναι το κλειδί, να επανέλθεις γρήγορα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x