Stoiximan Super League

«Διεκδικούμε δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση για Κέρκυρα»

Στο πλευρό της Κέρκυρας στέκεται και η ΕΠΣ του νησιού. Μέσω ανακοίνωσης εκφράζει τη συμπαράστασή της στο σωματείο και ελπίζει πως στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Όλο το νησί στο πόδι... Η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στέκεται στο πλευρό του συλλόγου, μετά την απόφαση για υποβιβασμό του και εκφράζει την αισιοδοξία της πως στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα υπάρξει δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση.

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ της ΕΠ.Σ Κέρκυρας εκφράζει τη διαμαρτυρία και την κατηγορηματική αντίθεσή του στην απόφαση υποβιβασμού της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ Κέρκυρα.

Η εξέλιξη αυτή δε βρίσκεται σε αντιστοίχιση με τους όρους διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στους αγωνιστικούς χώρους. Η ομάδα μας πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη παραμονή στην κορυφαία κατηγορία και αυτήν δεν είναι δυνατόν να την ακυρώσουν οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις φυσικών προσώπων.

Διεκδικούμε τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση του σωματείου μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς άλλου είδους στοχεύσεις και επίδειξη ισχύος από κανένα.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των παραγόντων του σωματείου για την απόδοση δικαιοσύνης, για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x