Stoiximan Super League

Διαβασμένος στο ντέρμπι

Συνέχεια στη νίκη επί της Βέροιας θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απόψε υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα και ο Ιγκόρ Τούντορ έχει ενημερωθεί καλά για τη σημερινή αντίπαλο της ομάδας του.

Καλά διαβασμένος θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη, την ήττα από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και τη νίκη επί της Βέροιας στην ομώνυμη πόλη, ο Ιγκόρ Τούντορ προετοίμασε όσον το δυνατόν καλύτερα τον «Δικέφαλο του Βορρά» για να μπορέσει να παρουσιαστεί αντάξιος ενός ντέρμπι από τα παλιά. Άλλωστε, η σημερινή αναμέτρηση είναι το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που κατά καιρούς έχουν προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης προπονητής δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Έτσι στο 3-5-2 θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλα.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε και ο Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ροντρίγκεζ και ο Κωνσταντινίδης. Ο Πέλκας θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο, με τους Αθανασιάδη και Μακ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Χαρίσης, Μαλέζας, Κίτσιου, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σάμπο και Μπερμπάτοφ. Εκτός είναι οι Εγιάλ Γκολάσα (για θρησκευτικούς λόγους), Αντόνις, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κοροβέσης και Πόζογλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x