Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Διπλά κερδισμένος από την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός - Έβγαλε σοβαρότητα και έδειξε βελτιωμένος»

Ο Διονύσης Δεσύλλας κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM τα οφέλη του Παναθηναϊκού σε επίπεδο βαθμών και ψυχολογίας μετά τη νίκη στην Κρήτη, το… σταθερό πρόβλημα στην τελική απόφαση, ενώ αποθέωσε Τετέ-Τσέριν.

Το τερπνό μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Ψαλίδισε την διαφορά και από τους τρεις, βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει γκελάρει στο πρωτάθλημα. Είναι διπλά κερδισμένος, πήρε μια νίκη που την ήθελε πολύ, για πολλούς λόγους. Βαθμολογικούς και αυτοπεποίθησης. Την πήρε εύκολα; Όχι, παρόλα αυτά, το είπε και ο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου, αυτό που είχε ο Παναθηναϊκός χθες πέραν της ειδικής συνθήκης του γρήγορου γκολ, ήταν ότι έβγαλε μια σοβαρότητα. Αν εξαιρέσουμε λίγο το ξεκίνημα, το διαχειρίστηκε σωστά. Δεν βλέπουμε αυτά τα γεμίσματα που έκανε στα πρώτα ματς, αλλά την μπάλα κάτω, τις γραμμές να είναι πιο κοντά. Δεν είναι εντυπωσιακός, είναι όμως βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στην απόδοση πρωτίστως των Τετέ-Τσέριν και του Μπακασέτα, αλλά και στο πρόβλημα που έδειξε, για μια ακόμα φορά φέτος, το «τριφύλλι» στην τελική απόφαση, εκτιμώντας πως ίσως να οφείλεται και στην πίεση.

Παράλληλα ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο βοηθός Τσολακίδης δεν πέτυχε… τίποτα χθες, έχοντας χάσει και κάτι κόρνερ και κάτι οφσάιντ, για αυτό και ο Παναθηναϊκός θα τις στείλει τις φάσεις στον Λανουά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x