Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Τετέ, μετέφερε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην 4η μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη, για έναν παίκτη που μόνο καλά πράγματα μπορεί να φέρει στην ομάδα. Έχει ποιότητα, είναι σε καλή ηλικία και έχει παραστάσεις», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Γαλατασαράι, έχει παίξει στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σαχτάρ. Έχει 20 ματς στο Champions League, ενώ έχει κατακτήσει και τίτλους. Επίσης, ταιριάζει στα θέλω του Αλόνσο και έχει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο προπονητής του τριφυλλιού. Έχει ταχύτητα, ποιότητα, στο ένας εναντίον-ενός και έχει το γκολ. Πρέπει να διαβάζουμε και τα στατιστικά του κάθε παίκτη, με βάση τα λεπτά που αγωνίστηκε. Έχει δίψα για διάκριση, θέλει να καθιερωθεί και να διακριθεί», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι κινήσεις που έχει κάνει τώρα ο Παναθηναϊκός, θεωρητικά είναι παίκτες που αναβαθμίζουν την ομάδα, αναβαθμίζουν το ρόστερ. Έτσι με την ίδια λογική αναμένεται αν συνεχίσει τις επόμενες μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός. Και θα δούμε αν θα υπάρξουν έξτρα κινήσεις, σε περίπτωση πώλησης ή αποχώρησης κάποιου παίκτη. Πάντα υπάρχει το θέμα του Πελίστρι, όπως και του Σίλβα που είναι πιο δύσκολο».

Ακούστε τι είπε για το αποψινό παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιβ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x