Stoiximan Super League

Δεν πάει για… αγγαρεία

«Μηνύματα» στους Μανωλά, Μασάντο και Τόρες, οι οποίοι έπαιξαν ως βασικοί και δεν ικανοποίησαν στο ματς του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, έστειλε ο Μίτσελ, αποκλείοντάς τους από τον αγώνα με τον Άρη.

Χωρίς προβλήματα και με τρία «μηνύματα» με αποκλεισμούς από την αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Μανωλά, τον Πάουλο Μασάντο και τον Μιγκέλ Τόρες, δείχνοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα. Από εκεί και πέρα, προφύλαξε – εν όψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας – τους Σιόβα και Σαβιόλα.

Επίσης, από την εξέδρα θα παρακολουθήσει το παιχνίδι ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είχε χτυπήσει στην προπόνηση κι είχε πρηστεί το γόνατό του.

Από την πλευρά του, στη διάθεση του Ισπανού προπονητή τέθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα και τις ενοχλήσεις που αισθανόταν.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Σιόβας ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ στη συνέχεια έκανε και έξτρα ατομικό.

Ο Σαβιόλα, από τη μεριά του, έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Τέλος, ο Φουστέρ ανέβασε ρυθμό με έντονο ατομικό στο γήπεδο.

Την αποστολή αποτελούν: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέβας, Σέποβιτς, Πέρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιμπαγάσα, Φουστέρ, οι ανέτοιμοι Σαβιόλα, Σιόβας και για λόγους τακτικής οι Μανωλάς, Τόρες και ο Ολαϊτάν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x